Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο χορευτής μπαλέτου που πέρασε το πιο συγκινητικό μήνυμα!

Gossip-tv Team

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (19-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια ενός 28χρονου χορευτή, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του, για να περάσει στην επόμενη φάση. 

Ο Ανδρέας παρουσίασε ένα ανδρικό σόλο στον κλασσικό χορό και ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι και του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους, ο πρώτος από τους κριτές που θέλησε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιας και θέλησε να ρωτήσει το γιατί τους παρουσίασε μια χορογραφία σε μόνο ενάμιση λεπτό.

Ο 28χρονος Ανδρέας του είπε ότι ήθελε να παρουσιάσει ένα ανδρικό σόλο, το οποίο έχει πάντα μια διάρκεια στο ένα με ενάμιση λεπτό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδωσε το πρώτο ναι, μιας και του είπε ότι αυτό που τους παρουσίασε του άρεσε πάρα πολύ και ότι δείχνει να το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και του αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Ανδρέας εκείνη την στιγμή θέλησε να μιλήσει, μιας και είπε ότι παλαιότερα δεν υπήρχαν τόσοι άνδρες που ασχολούνταν με τον χορό και γενικώς υπήρχε η αποδοχή σε όλο αυτό. Πλέον, όπως είπε και ο ίδιος, τα πράγματα τείνουν να γίνονται λίγο καλύτερα και μάλιστα είπε ότι με την συμμετοχή του θέλει να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και στερεότυπα, αν κάποιος αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να το ακολουθήσει επαγγελματικά.

Η Κρυσταλλία και ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν οι επόμενοι που του έδωσαν δυο ναι, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου του έδωσε ένα όχι, μιας και δεν ήταν σίγουρη από τις κινήσεις του ότι μπορεί να προχωρήσει στον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved