Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η χορογραφία που χαρακτηρίστηκε συναισθηματική- Το συγκλονιστικό μήνυμα!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) παρακολουθήσαμε μια υπέροχη προσπάθεια από μια ομάδα χορού, η οποία πέρασε ένα συγκινητικό μήνυμα, που μας αφορούσε όλους. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν πλέον ανελιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια μια ομάδας χορού, της D Project, η οποία και απαρτιζόταν από άτομα από 9 έως και 41 ετών. Από το εισαγωγικό τους βίντεο, δήλωσαν ότι ο χορός είναι στην καθημερινότητά τους ένα αναπόσπαστο κομμάτι, μιας και είναι κάτι που οι ίδιοι το αγαπούν πολύ και επιθυμούν να το δείξουν και στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην αρχή και λίγο πριν από την εμφάνισή τους, στη σκηνή ανέβηκε η χορογράφος της ομάδας, η οποία και είπε ότι η χορογραφία τους έχει εμπνευστεί από μια ταινία, η οποία έχει να κάνει με 2 παιδιά, που το ένα ζούσε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, ενώ το άλλο εβραιόπουλο. Η θεματολογία αυτή φάνηκε ακριβώς μέσα από το performance τους και οι κριτές συγκινήθηκαν πολύ με το μήνυμα που μετέφεραν και το οποίο είχε να κάνει με την φιλία, σε αντιστοιχία με την σκληρή πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μερικές φορές κάποια μηνύματα είναι πολύ πιο σημαντικά από ένα ναι ή ένα όχι. Σας δίνω ένα μεγάλο ναι"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved