Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο παίκτης που ενθουσίασε- Κρυσταλλία: «Θέλω να μου γράψεις αύριο ένα τραγούδι»

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) παρακολουθήσαμε τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο bootcamp του σόου.

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και από την πρώτη στιγμή της προβολής του για την φετινή σεζόν έχει κλέψει τις εντυπώσεις και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελιπώς.

Ο 27χρονος Δημήτρης Παρίσης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο σημερινό επεισόδιο, μιας και απέσπασε τέσσερα ναι από τους κριτές. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή και είπε στους τέσσερις κριτές ότι θα τους παρουσιάσει ένα δικό του τραγούδι, που ονομάζεται "Freddo Espresso". Μόλις ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδάει, η ενέργεια που μετέφερε στο πλατό ήταν μοναδική, για αυτό και κατάφερε να αποσπάσει και διθυραμβικά σχόλια.

Μόλις έφτασε η στιγμή της κριτικής, η Κρυσταλλία στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειάς του και το πόσο μοναδική σημασία έχει να κάνεις κάτι και να σου αρέσει μέχρι τέλους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είπε ότι θέλει να της γράψει ένα τραγούδι, μιας και της άρεσε πάρα πολυ η εμφάνισή του, με τον Δημήτρη να απαντάει: "Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Έχω ήδη 50. Θα γίνει οπωσδήποτε"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved