Media

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι 6χρονες που έκαναν την Κρυσταλλία να... βαλαντώσει στο κλάμα!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι εξαχρονες Νίνα και Ιωάννα παρουσίασαν μία πολύ όμορφη χορογραφία που συγκίνησε τους κριτές και έκανε την Κρυσταλλία να κλαίει ασταμάτητα. 

Μανούλα και εκείνη, με το που είδε τις μικρούλες συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν σταμάτησε να κλαίει.

Οι δύο πιτσιρίκες, ντυμένες ασορτί και σαν να ήταν κανονικές επαγγελματίες, έφεραν σε πέρας άψογα τη χορογραφία και υποκλίθηκαν βαθιά μπροστά στους κριτές όταν ολοκλήρωσαν περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσουν αν περνούσαν στην επόμενη φάση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τις χαρακτήρισε νεραΐδούλες ενώ και ο Τάκης Ζαχαράτος έδειξε να εντυπωσιάζεται πολύ από τη χορευτική δεινότητα των κοριτσιών.

Η χορεύτριά τους βρέθηκε στη σκηνή, λέγοντας πως η χορογραφία ήταν αφιερωμένη στο προηγούμενο δύσκολο διάστημα που περάσαμε όλοι λόγω κορονοϊού. Ενώ η μικρή Νίνα πρόσθεσε πως ήθελε να χορέψει γι' αυτό καθώς ήταν πολύ στενοχωρημένη και εκείνη και η Ιωάννα που δεν μπορούσαν να παίξουν όπως ήθελαν.

Φυσικά, το γεγονός ότι μίλησαν στις ψυχές των κριτών έδωσε το πράσινο φως στα κορίτσια να περάσουν στην επόμενη φάση, κάτι που τις έκανε να... πετάξουν από τη χαρά τους. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved