Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η Καριολάκη επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» και τους «γλέντησε»!

Gossip-tv Team

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (19-2) μας περίμενε μια έκπληξη, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και λίγο μετά από το golden buzzer, που δόθηκε σε μια ιδιαίτερη ομάδα χορού, μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, το κοινό, αλλά και τους τέσσερις κριτές. Μια παλιά γνώριμη του σόου επέστρεψε, για να προσπαθήσει να περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Ελένη Καριολάκη, η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο για τέταρτη φορά. Όταν οι κριτές την ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό, είπε ότι είναι κάτι που την ευχαριστεί πολύ και της δίνει ζωή. Η Ελένη Καριολάκη παρουσίασε ένα σόου χορού, με αργεντίνικο τάνγκο και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Μπορεί να μην τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος την συνόδευσε με έναν χόρο προς την έξοδο, μιας και της είπε ότι έλειπε ο παρτενέρ από την σκηνή.

Εκείνη την στιγμή, μια έκπληξη περίμενε την Ελένη Καριολάκη, μιας και ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης της είχαν ετοιμάσει μια κορδέλα, η οποία έγραφε πάνω τον τίτλο "Miss Εθνικό Ταλέντο".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved