Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ήταν αυτοδίδακτος, χόρεψε σύγχρονο και απέσπασε τέσσερα ναι!
Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ήταν αυτοδίδακτος, χόρεψε σύγχρονο και απέσπασε τέσσερα ναι!

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (19-2) παρακολουθήσαμε πολύ όμορφες προσπάθειες, οι οποίες δεν μπορούσαν να μην αφήσουν τους κριτές ασυγκίνητους. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο, τα τελευταία χρόνια, έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίο και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, είδαμε ότι οι προσπάθειες των διαγωνιζόμενων συνεχίστηκαν, με τους κριτές να περιμένουν να δουν όλο και περισσότερα. Μια από τις εμφανίσεις, που δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ήταν εκείνη του 16 χρονου Λάμπρου, ο οποίος παρουσίασε στους κριτές μια χορογραφία σύγχρονου χορού.

Ο Λάμπρος είπε ότι κατάγεται από ένα πολύ μικρό χωριό της Ηλείας, το οποίο έχει περίπου 200 μόνιμους κατοίκους. Ο ίδιος μαθαίνει χορό σε έναν μικρό πολιτιστικό σύλλογο, ενώ όσον αφορά το σύγχρονο, εκείνος ήταν αυτοδίδακτος. Η χορογραφία του έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και οι τέσσερις κριτές συγκινήθηκαν με την ιστορία του, αλλά και με το show του. Για αυτό άλλωστε, πέρασε και στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved