Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η 15χρονη έκανε τοξοβολία με κλειστά μάτια και άφησε άφωνους τους κριτές!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η 15χρονη Diana από την Ρωσία έβαλε τα δυνατά της, για να καταφέρει να κερδίσει το εισητήριο για την επόμενη φάση. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και δεν χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (12-2) παρακολουθήσαμε την εξαιρετική προσπάθεια της 15χρονης Diana, η οποία είχε έρθει από την Ρωσία, με σκοπό να δείξει το ταλέντο της. Η ίδια παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου, το οποίο και ξετρέλανε τους κριτές, αλλά και σε κάποιο σημείο τους έκανε και να φοβηθούν. Η Diana έκανε ένα σόου, σαν να βρισκόταν σε τσίρκο, όπου αποδείκνυε την ευληγησία της και όχι μόνο.

Η 15χρονη κοπέλα, σε κάποια στιγμή, έδεσε τα μάτια της καιι ξεκίνησε να κάνει τοξοβολία, με σκοπό να πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, αυτή της η προσπάθεια έκανε τους κριτές να αγχωθούν λίγο, κυρίως για το αν εκείνη θα τα καταφέρει. Η Diana φυσικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέδειξε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο, μιας και πάρα το νεαρό της ηλικίας της, τα κατάφερε φανταστικά. Οι κριτές την αποθέωσαν στην κριτική τους, λέγοντας ότι δεν πίστευαν στα μάτια τους, σε όλη τη διάρκεια του act της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved