Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Xόρεψαν bollywood και «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή- Πέρασαν με τρια ναι!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (12-2) είδαμε ότι η οντισιόν για την αναζήτηση των νέων ταλέντων της Ελλάδας συνεχίστηκαν, με τους υποψήφιους να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους. 

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν κάθε Σάββατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι περνούν φανταστικά.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο είδαμε την ομάδα VAMOS, η οποία αποτελούνταν από ερασιτέχνες χορευτές ηλικίας από 11 έως και 50 ετών. Η ομάδα ανέβηκε στη σκηνή του σόου και όλοι τους έβαλαν τα δυνατά τους, για να περάσουν στην επόμενη φάση. Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κριτές, οι οποίοι πέρασαν φανταστικά, όση ώρα παρακολουθούσαν την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε ένα όχι στην ομάδα χορού, μιας και της φάνηκε περισσότερο ότι έβλεπε μια παρέα, που έκαναν μια παράσταση και όχι τόσο μια χορογραφία bollywood. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κρυσταλλία και ο Τάκης Ζαχαράτος διαφώνησαν μαζί της, καθώς δεν μπόρεσαν να μην τους δώσουν το ναι, μιας και ήθελαν πολύ να τους ξαναδούν στην επόμενη φάση. Μάλιστα, οι ίδιοι λάτρεψαν την θεατρικότητα που έκρυβε το act τους, μιας και αυτό είναι που ζητείται.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή τους παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved