Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: «Έλιωσαν στα γέλια» οι κριτές- Καταχειροκροτήθηκε αλλά δεν κατάφερε να περάσει

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (12-2) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Διονύση, η οποία μας έκανε να περάσουμε φανταστικά. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ και το παρακολουθεί ανελλιπώς, μιας και από την πρώτη στιγμή της προβολής του, δεν χάνει επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, είδαμε για άλλη μια φορά ευφάνταστα σόου και εξαιρετικές προσπάθειες, με πολλούς να κερδίζουν το πολυπόθητο εισητήριο για την επόμενη φάση. Ένας από τους υποψήφιους, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους ήταν εκείνη του Διονύση, ο οποίος και παρουσίασε στους κριτές ένα τραγούδι, το οποίο και είχε γράψει ο ίδιος για μια παλιά σχέση που είχε και έληξε άδοξα.

Ο Διονύσης φάνηκε ότι είναι αρκετά δημιουργικός και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, μιας και, όπως είπε στους κριτές, έχει πολλά τραγούδια ακόμα, τα οποία και θα ήθελε να παρουσιάσει. Εκείνοι, από την πλευρά τους, γέλασαν πολύ με το τραγούδι του, μιας και του είπαν ότι ήταν υπέροχος. Ωστόσο, ο Διονύσης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού του είπαν ότι μπορεί να πέρασαν πολύ καλά με το τραγούδι του, αλλά θα ήταν άδικο να περάσει στην επόμενη φάση, κυρίως για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Φυσικά, τον καταχειροκρότησαν και του είπαν ότι είναι εξαιρετικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved