Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Άλλαζε ρούχα σε δευτερόλεπτα και καταχειροκροτήθηκε- Το απίθανο act!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Σήμερα (19-2) είδαμε ότι οι ιδιαίτερες προσπάθειες συνεχίστηκαν και άφησαν τους κριτές με το στόμα ανοιχτό. 

Μια από τις σημερινές διαγωνιζόμενες, ήταν εκείνη που δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα από το πιο "μαγικό κλίμα".

Η 30χρονη Solange είναι illusionist και δουλεύει από ηλικία 5 ετών ως μάγος σε διάφορα σόου με τους γονείς της. Όπως είπε και η ίδια, όταν ξεκίνησε ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, μιας και δεν ήταν συνηθισμένο να βλέπει κάποιος μια γυναίκα να έχει το βασικό νούμερο, που παρουσιαζόταν, ενώ πλέον όλο αυτό το κομμάτι έχει αλλάξει ριζικά. Η διαγωνιζόμενη επίσης αποκάλυψε ότι είχε λάβει μέρος και στην ισπανική εκδοχή της συγκεκριμένης εκπομπής και της είχε φανεί μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Η Solange παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου και εντυπωσίασε τόσο τους τέσσερις κριτές, όσο και στο κοινό, που εκείνη τη στιγμή την παρακολουθούσε. Η κοπέλα έδειξε την ικανότητά της, μέσω των ψευδαισθήσεων να αλλάζει συνεχώς ρούχα και οι κριτές περίμεναν πως και πως για την νέα της εμφάνιση, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης είπε: "Αυτή είναι η καλύτερη γυναίκα. Δεν την περιμένεις ποτέ να κατέβει από το σπίτι της"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved