Media

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ουκρανός με ρωσική ιθαγένεια κέρδισε το golden buzzer και πάει στον ημιτελικό!

Gossip-tv Team

O Gennady Tkachenko – Papitzh θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και κέρδισε τους κριτές που όχι μόνο του είπαν "ναι" αλλά κέρδισε και το golden buzzer που τον στέλνει στον ημιτελικό κατευθείαν. 

Όπως δήλωσε στο εισαγωγικό του βίντεο, ο Gennady Tkachenko – Papitzh «οι γονείς μου είναι από την Ουκρανία αλλά γεννήθηκα στο Πετροπάβλ του Καζακστάν, έχω ρώσικη ιθαγένεια και πολλά χρόνια τώρα μένω στο Βερολίνο».

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε ενώπιον των κριτών κάτι πολύ ατμοσφαιρικό και χρησιμοποιώντας κυρίως τη φωνή του και πραγματικά εντυπωσίασε.

Την ίδια ώρα που στην Ουκρανία επικρατεί ο πόλεμος, στην ελληνική τηλεόραση προβαλλόταν η προσπάθεια του Gennady ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδαν την Έλενα Χριστοπούλου να του λέει πως δεν διακινδυνεύει να μην τον δει στην επόμενη φάση του Ελλάδα έχεις ταλέντο και πάτησε το golden buzzer.

Μάλιστα, η κριτής ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το ταλέντο του που ανέβηκε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει και να τον ευχαριστήσει για ό,τι είχε παρακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved