Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο χορευτής από την Αμερική που τρέλανε τους κριτές- Η απίστευτη ιστορία του!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) είδαμε ότι οι οντισιόν για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας συνεχίστηκαν, με τους φιναλίστ να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους για μια θέση στο bootcamp. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες, έχει εισβάλλει για τα καλά στις νύχτες μας, μιας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν διαρκώς κάθε Σάββατο, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο (5-3) ξεκίνησε με την πιο ευχάριστη έκπληξη, μιας και ο πρώτος διαγωνιζόμενος ξεσήκωσει τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό, αλλά και τους τηλεθεατές. Ο 22χρονος Οhiole, με καταγωγή από την Αμερική, είπε ότι χορέυει από την ηλικία των 9 ετών και με τον χορό έχει μάθει να εκφράζει κάθε διαφορετικό του συναίσθημα. Η εμφάνισή του στη σκηνή γέμισε ενέργεια το πλατό και οι κριτές "τρελάθηκαν", μιας και του είπαν ότι είναι ένας showman, που δείχνει να έχει πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό που κάνει.

Μάλιστα, σε ερώτηση που του έκαναν οι κριτές για το πως ξεκίνησε να χορεύει, ο διαγωνιζόμενος απάντησε ότι τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, αφού είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του. Από εκείνη την στιγμή, ο ίδιος ξεκίνησε τις απαραίτητες φυσικοθεραπείες και ο χορός τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και μέσα από αυτήν την περιπέτεια, το αγάπησε ακόμα περισσότερο.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με το απολαυστικό performance του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved