Media

Ελλλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 14χρονος τραγούδησε δημοτικά και κέρδισε golden buzzer- Συγκίνηση στο πλατό

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-3) παρακολουθήσαμε μια εμφάνιση, που μας συγκίνησε πολύ και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και η παράδοση ζωντάνεψε μέσα από τον 14χρονο Κωνσταντίνο.

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τις τελευταίες εβδομάδες, κάνοντας τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο 14χρονος Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή με έναν μουσικό, ο οποίος τον συνόδευσε με κλαρίνο και είπε στους κριτές ότι θα τους τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι κριτές έδειχναν συγκινημένοι, μιας και ο μικρός έδειχνε να έχει πολύ μεγάλο μέλλον στη μουσική, μιας και η φωνή του ήταν πραγματικά μαγική.

Ο ίδιος εντυπωσίασε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό, που παρακολουθούσε την εμφάνισή του με το στόμα ανοιχτό, μιας και θεώρησαν απίστευτό το πως γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία να τα καταφέρνει τόσο καλά και να έχει τέτοιες δυνατότητες. Μετά την εμφάνισή του, ο Βασίλης καταχειροκροτήθηκε και αφιέρωσε την εμφάνισή του στην αείμνιστη Φιλιώ Πυργάκη.

Η Έλενα Χριστοπούλου μόλις ξεκίνησε την κριτική της, είπε συγκινημένη: "Όση ώρα τραγουδούσες, ήταν σαν να έβλεπα τον παππού μου. Μου έφερες εικόνες από το παρελθόν και από το χωρίο μου, που πραγματικά είναι όλη μου η ζωή. Και ξέρεις τι λένε; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει". Εκείνη την στιγμή, η ίδια πάτησε το golden buzzer, δίνοντας συγχαρητήρια στον πατέρα του Κωνσταντίνου για το ήθος του γιού του, αλλά και το ταλέντο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved