Media

Μιθριδάτης: «Το "διαζύγιο" των "Ημισκουμπρίων" ήταν αρκετά επίπονο... Μας ζητάνε την επανένωση»

Gossip-tv Team

Ο Μιθριδάτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το συγκρότημα "Ημισκούμπρια", με το οποίο και είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. 

Ο ίδιος δηλώνει ότι, μέχρι και σήμερα, το μουσικό κοινό ζητάει την επανένωση του συγκροτήματος, αλλά δεν καταλαβαίνει τον λόγο, μιας και θεωρεί ότι ήταν μια περίοδος που έληξε.

Ο Μαιθριδάτης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο ίδιος αποκάλυψε διάφορες πτυχές της επαγγελματικής του ζωής, αλλά παράλληλα έκανε λόγο και για το συγκρότημα "Ημισκούμπρια", το οποίο και είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και το "τέλος" του συγκροτήματος ήταν για εκείνον αρκετά επίπονο.

«Δεν σε αλλάζουν τα χρήματα εκτός αν έχεις την τάση να αλλάξεις. Υπήρξαν προτάσεις να παίξουμε στα μπουζούκια κι είχαμε πει όχι σε όλα. Δεν έφτασε η κουβέντα να μιλήσουμε για χρήματα αλλά θα ήταν πολλά. Δεν ήμουν σιγά τι θα αρπάξει ο κ…ς μας... Το διαζύγιο των Ημισκουμπρίων ήταν επίπονο, όπως όλα τα διαζύγια. Μας ζητάνε την επανένωση αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα τα χατίρια όλων»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved