Media

Super Κατερίνα: Το on air «προξενιό» στην Καινούργιου από τον πατέρα του Τανιμανίδη- Επικό βίντεο!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Τανιμανίδης, με τον ίδιο να είναι άκρως αποκαλυπτικός!

Ο ίδιος είναι περήφανος παππούς, μιας και από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες εγγονές του, δεν μπορεί να ξεκολλήσει στιγμή από κοντά τους και τους έχει τεράστια αδυναμία.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης αποκάλυψε εξ αρχής στην Κατερίνα Καινούργιου όλο το παρασκήνιο της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, της μικρής Αριάννας και Φιλίππας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο με πλήθος λαμπερών καλεσμένων και όλα δείχνουν αν είναι απόλυτα έτοιμα για το ερχόμενο Σάββατο. Μεταξύ πολλών, ο Στέφανος Τανιμανίδης θέλησε να κάνει ένα... προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντάς της πώς υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για εκείνη!

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved