Media

Γιώργος Γρηγοριάδης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του στον ΑΝΤ1!

Gossip-tv Team

O Γιώργος Γρηγοριάδης παραχώρησε τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλωσεις, μετά την ανακοίνωση ότι η εκπομπή του με την Ηρώ Ράντου στον ΑΝΤ1 "Πρωινό Δελτίο" σταματά από το πρόγραμμα του καναλιού. 

Ο δημοσιογράφος δηλώνει ευχαριστημένος από την απόδοσή τους στον αέρα αλλά και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας" και ευχαρίστηκε αρχικά όλη τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, που χειρίστηκαν με μεγάλο σεβασμό το συγκεκριμένο θέμα. Ο δημοσιογράφος είπε ότι με μια ανακοίνωση από το κανάλι έμαθαν για το τέλος της εκπομπής, και όσο και αν τους λυπεί η όλη κατάσταση, σέβονται όλες τις αποφάσεις του σταθμού.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είπε χαρακτηριστικά: «Μας ανακοινώθηκε ότι ο ΑΝΤ1 προχωρά σε περικοπές, μεγάλες περικοπές. Φαίνεται ότι ξεκινά από το νεογνό του προγράμματός του, το «Πρώτο Δελτίο». Σεβόμαστε τις αποφάσεις του σταθμού, ωστόσο αυτό που θέλω να πω είναι ότι μας είπαν ότι και η διεύθυνση ειδήσεων και η διοίκηση ήταν πολύ ευχαριστημένοι από το προϊόν κι από εμένα και από την Ηρώ Ράντου»

«Εγώ τηλεθεάσεις δεν ήξερα να διαβάζω. Ήμασταν πρωτοδεύτεροι στην ώρα μας, σε μία ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε επάξια. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή τη στήριξη και την αγκαλιά. Τα καλύτερα έρχονται».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με όσα είπε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved