Γιώργος Γρηγοριάδης: «Θα την πω την αμαρτία μου: Ακούω τραπ!»
Media

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Θα την πω την αμαρτία μου: Ακούω τραπ!»

Φέτος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, στον Σκάϊ σερβίρει τηλεοπτικό «δεκατιανό» κάθε Σάββατο και Κυριακή μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Πιτταρά.

«Ένα πολύ διαφορετικό δεκατιανό, αφού προκύπτει από δύο δημοσιογράφους που προέρχονται ο ένας από το πολιτικό ρεπορτάζ και ο άλλος από το ελεύθερο. Και εκεί πρέπει να πετύχει το... γλυκό. Να στρώσουμε το τραπέζι, να καλοδεχτούμε τους τηλεθεατές και να απολαύσουν ένα δεκατιανό με πολλή ενημέρωση αλλά και αρκετό χαμόγελο. Στόχος είναι το τραπέζι να είναι στρωμένο, να έχει πάνω από όλα τα δημοσιογραφικά καλούδια και ο κάθε τηλεθεατής να «τσιμπολογά» αυτό που του αρέσει», είπε ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ο δημοσιογράφος έκανε και μια εξομολόγηση λέγοντας: «Θα την πω την αμαρτία μου: Ακούω τραπ!»Αυτό συμβαίνει όταν είσαι πατέρας δύο κοριτσιών 19 και 17 ετών. Αρχικά εγώ τις μύησα στο hard rock, στο hip hop και στη ραπ των '90s. Πάντα στο αμάξι υπήρχαν CD με Ημισκούμπρια, Beastie Boys, Prodigy, System of a Down, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά και τόσα άλλα... Φυσικά και πολλά άλλα CD, με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, αλλά σχεδόν ποτέ με «σκυλάδικα» και μπουζουκοτράγουδα. Τώρα που μεγάλωσαν οι κόρες μου, φέρνουν με τη σειρά τους στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο τα «στικάκια» με τα δικά τους τραγούδια. Πολλά από αυτά περιέχουν τραπ κομμάτια, τα οποία ομολογώ ότι έχω μάθει απέξω. Όχι όμως αυτά που περνούν λάθος μηνύματα στη νεολαία. Αν και δικαιολογώ τους δημιουργούς τους, πρώτον λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και δεύτερον επειδή πιστεύω ότι κι εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης για το πώς αντιλαμβάνονται οι πιτσιρικάδες τα πράγματα»

.

Επίσης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης είπε ότι: «Όταν ήμουν μικρός έβλεπα συνεχώς το ίδιο όνειρο. Ότι είχα ένα πολύ μεγάλο αερόστατο και έβαζα μέσα σε αυτό όλους τους ανθρώπους που αγαπούσα. Με αυτό το αερόστατο ταξιδεύαμε ευτυχισμένοι πάνω από τα σύννεφα της ζωής. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τους τηλεοπτικούς «Δεκατιανούς».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved