Media

Χρήστος Μπίρμπας: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη!

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Μπίρμπας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός όχι μόνο για το νέο του ξεκίνημα φέτος στο GNTM, αλλά και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη, που είναι η σύντροφός του τα τελευταία επτά χρόνια. 

Την φετινή σεζόν, τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του GNTM, που τον παρακολουθούμε στον ρόλο του coach, μιας και με την Mary Vitinaros είναι πάντοτε δίπλα στις διαγωνιζόμενες, για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει.

Ο Χρήστος Μπίρμπας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το GNTM και τον νέο του ρόλο εκεί, ενώ παράλληλα έθεσε και επί τάπητος το θέμα της σύγκρισής του με τον Γιώργο Καράβα, μιας και είναι αρκετά σύνηθες.

Ο Χρήστος Μπίρμπας απάντησε μάλιστα και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη, η οποία μετρά μέχρι και σήμερα επτά χρόνια, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η σύντροφός μου με συμβούλευσε να είναι ο εαυτός μου στο GNTM. Είμαστε επτά χρόνια μαζί… φαγούρας. Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων… Δεν ήταν όλα ρόδινα, είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας. Υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Κάνουμε τα διαλείμματα μας... Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά. Οκτώ χρόνια διαφορά εντάξει, όποιος δεν θέλει να μην το ακούει και να μη το βλέπει»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved