Media

Συγκλονίζει η Μορφούλα Ντώνα: Το πρόβλημα υγείας και οι φρικτοί πόνοι: «Κουλουριαζόμουν στο κρεβάτι»

Gossip-tv Team

Η Μορφούλα Ντώνα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ενδομητρίωση, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και της είχε δημιουργήσει φρικτούς πόνους, που δεν της επέτρεπαν να είναι λειτουργική στην καθημερινότητά της. 

Η ίδια έχει καταφέρει να κάνει την Ελλάδα περήφανη ουκ ολίγες φορές μέσα από τις διακρίσεις της στην ρυθμική γυμναστική και η αλήθεια είναι πώς την έχουμε καταχειροκροτήσει.

Η Μορφούλα Ντώνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα για τη Ζωή μας" το Σάββατο το πρωί (18-2) και προχωρησε σε μια εξομολόγηση, λέγοντας το γιατί άργησε να ανακαλύψει ότι πάσχει από ενδομητρίωση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να την αντιμετωπίσει και να γίνει μητέρα. Η ίδια αποκάλυψε ότι υπέφερε από φρικτούς πόνους και μόλις έκανε το απαιτούμενο χειρουργείο, αμέσως ένιωσε καλύτερα και μπορούσε να είναι πολύ πιο λειτουργική στη ζωή της και να ανταπεξέλθει καλύτερα στην καθημερινότητά της.

image-2023-02-18T103159.965.jpg

«Το θεωρούσα φυσιολογικό, γιατί ήξερα ότι οι γυναίκες πονάνε τις πρώτες ημέρες της περιόδου. Μάλλον ήμουν περισσότερο ανθεκτική, γιατί είχα συνηθίσει να αγωνίζομαι και να προπονούμαι καθημερινά με πόνο. Είχα πολύ έντονους πόνους, τόσο πολύ που ήθελα να είμαι μόνη μου στο σπίτι, κουλουριασμένη στο κρεβάτι. Έφτασα στο σημείο να κάνω εμετούς από τους πόνους κι ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έκανα τακτικούς ελέγχους στον γυναικολόγο, αλλά δεν έβρισκε κάτι ασυνήθιστο», ανέφερε αρχικά η Μορφούλα Ντώνα.

Δεν κάνω αρνητικές σκέψεις, επειδή είχα ένα σύζυγο δυνατό δίπλα μου, οπότε ήμουν πολύ ήσυχη στο μυαλό μου. Όταν διάβασα τι είναι η ενδομητρίωση κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αντιμετωπίσιμο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved