Media

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει αν τελικά θα πάρει χρήματα από το Survivor μετά την αποβολή της

Gossip-tv Team

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες φεύγοντας από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι που ήταν καλεσμένη. 

Έσπασε τελικά τη σιωπή της σε σχέση με την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα η οποία παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/4 στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στην εκπομπή οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης και εκείνη αποκάλυψε ότι παρά την αποβολή της θα πάρει κανονικά την αμοιβή της από την παραγωγή του Survivor All Star.

Υπενθυμίζεται ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε εξώδικο στην Acun Media καταγγέλοντας ότι δεν πήρε ποτέ τις χρηματικές της απολαβές μετά την αποβολή της από το παιχνίδι.

«Χαίρομαι που ο κ. Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα επικοινωνία ούτε κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό. Δεν είχα βγει για να το πω γιατι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Όλα ξεκίνησαν από τον Νίκο Μπάρτζη. Θα πάρουμε χρήματα από το Survivor, παρά την αποβολή μας. Η παραγωγή δεν θα μας αφήσει έτσι. Δεν γνωρίζω κάτι για το εξώδικο της Ασημίνας. Μιλάμε κανονικά. Θέλω να κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Δεν μετάνιωσα που πήρα μέρος αλλά στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που ολοκλήρωσε αυτός ο κύκλος» αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved