Media

Mad video music awards 2023: Το «MEGA Καλημέρα» στα παρασκήνια της πρόβας τζενεράλε

Gossip-tv Team

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, MAD Video Music Awards, επιστρέφει απόψε, 19 Ιουνίου, για 20η χρονιά, στο Tae Kwon Do, με βραβεύσεις, απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες και εντυπωσιακά live acts.

Τον διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της πρόβας τζενεράλε και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Καλομοίρα μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία και για την σχέση με τον άνδρα της.

«Είναι η πρώτη φορά που θα με δουν τα παιδιά μου στη σκηνή των βραβείων του Mad. Ο σύζυγός μου ο Γιώργος, με στηρίζει σε όλα όπως και εγώ εκείνον. Με τον άνδρα μου τσακωνόμαστε για τα πάντα, για τα αυγά του, για τις κάλτσες του. Τα δυο μου αγόρια είναι ήσυχα, η κόρη μου είναι ίδια ο Γιώργος. Συζητάω κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις. Εγώ λέω δυο πράγματα πάντα: μην πειράζετε τα παιδιά μου και μην την πέσεις στον άνδρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εμφάνισή του στα βραβεία μίλησε ο Γιώργος Κακοσαίος:

«Η εμφάνιση μου στα βραβεία mad θα έχει και μία πολύ ωραία guest εμφάνιση έκπληξη! Είναι ευλογία να δουλεύεις με την οικογένεια σου. Όλοι μου λένε «να πάρεις τον χαρακτήρα του πάτερα σου. Ο πατέρας μου με έχει συμβουλεύσει ό,τι κάνω να το κάνω με αγάπη και να δουλεύω πολύ πάνω σε αυτό», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

kakosaios.jpg

«Από μας θα δείτε μία μπαλάντα και ένα ανεβαστικό τραγούδι. Σκεφτόμαστε τους γάμους των άλλων. Ο καλύτερος γάμος είναι αυτός που πας καλεσμένος. Νομίζω θα μείνουμε «γεροντοκόρες» και οι τρεις», δήλωσαν οι «Μέλισσες».

«Εγώ το ζω πάντα, είμαι της καψούρας. Εγώ είμαι ο πιο γκρινιάρης ξεκάθαρα. Έχω αρχίσει και φοβάμαι με τη Eurovision. Φέτος, γύρισε το παιδί πίσω και έφαγε το «κράξιμο του αιώνα». Φοβάμαι να πάω», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο παρουσιαστής των βραβείων, Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε πως, «φέτος η εμφανίσεις μου θα περιλαμβάνουν και μεταμφιέσεις. Ανυπομονώ για Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα, μαζί στη σκηνή. Μαζί με τους kings και τη Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Θα εισβάλω στη σκηνή τη στιγμή της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου. Ο Σάκης Ρουβάς θα λάβει το τιμητικό βραβείο ”Mad Icon”».

«Έχω συνεργασία με τη Ζόζεφιν. είναι φανταστική, δεν υπάρχει. Πριν βγω στη σκηνή προσεύχομαι. Θα είναι και η σύντροφος μου εδώ, μαζί μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με το Σταμάτη Γονίδη», παραδέχθηκε ο Τrannos.

«Θα εμφανιστώ μαζί με τη Foxy Lee. Θα έλεγα ναι για κριτής σε talent show. Γιατί όχι; Είμαι 35 ετών και έχω φάει χυλοπίτα», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

iakovidis.jpg

Η Στεφανία ενθουσιάστηκε με τη συνεργασία της με την Καλομοίρα.

«Εγώ ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της καλομοίρας και τώρα τραγουδάω μαζί της. είναι φανταστικό!», τόνισε.

«Θα φοράω πράσινο γυαλί στη σκηνή όπου θα είμαι μαζί με την Τάμτα. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Είμαι υπερκινητικός, «σατανάς» μέσα στο σπίτι. Δεν με θέλουνε οι άνθρωποι και στο στούντιο», εξομολογήθηκε ο Good Jοb Nicky, ενώ η Τάμτα πρόσθεσε: «Νιώθω πάντα πολύ ωραία στα Mad και δεν ξεχνάω ποτέ την πρώτη μου εμφάνιση. Προφανώς και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, άλλα οι εξωγήινοι μπορεί να είναι και ανάμεσα μας. Η μαμά μου πάντα βρίσκεται κοντά μου στις εμφανίσεις μου».

«Έχουν γίνει πολύ ωραίοι συνδυασμοί και τραγούδια στα φετινά βραβεία. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου», δήλωσε κλείνοντας η Ζόζεφιν.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved