Media

Τζώνυ Θεοδωρίδης:Ο Φώσκολος είχε στο μυαλό του το συμφέρον του, δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς

Gossip-tv Team

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes για την εποχή που έπαιζε στη Λάμψη, τον Νίκο Φώσκολο, αλλά και για τη μεγάλη κόρη του.

Αρχικά ανέφερε: «Η Λάμψη ήταν σήμα κατατεθέν, μπαίναμε μέσα στο σπίτι κάθε μέρα. Ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ήταν μοναχικός, μπορεί και να μίλαγε με την τηλεόραση. Τα πρώτα χρόνια της λάμψης ήταν πάρα πολύ όμορφα, είμασταν σαν οικογένεια, ήταν ίδιοι ηθοποιοί δεν ήταν τόσο μεγάλο το καστ.»!

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι έφυγα με νεύρα από τη “Λάμψη”. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Όταν συναντιόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους γελάμε. Μακάρι να μπορούσαν να βρουν τα backstage της Λάμψης και να τα κάναμε κωμωδία».

theodoridis.jpg

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ανέφερε για τον Νίκο Φώσκολο: «Ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον, τη δική του ιστορία, τη θέση του καναλιού και δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς του, που χωρίς αυτούς δεν θα έκανε τίποτα. Όπως κι εμείς χωρίς τον Νίκο και το κανάλι δεν θα κάναμε τίποτα».

Και για την κόρη του, είπε: «Μου είχε πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά ευτυχώς το ξέχασε. Δεν θα το ήθελα. Είναι χόμπι, δεν βγάζεις λεφτά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved