Media

Νύχτα στάσου - «Θυμάμαι»: H συγκλονιστική ερμηνεία της Πίτσας Παπαδοπούλου

Gossip-tv Team

Πίτσα Παπαδοπούλου - Η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη μνήμη ενός από τους δημοφιλέστερους δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, του συνθέτη, στιχουργού και μουσικού Τάκη Μουσαφίρη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχτηκαν τον Χρήστο Δάντη, σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Βασίλη Δήμα.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η ειδική συμμετοχή της σπουδαίας Πίτσας Παπαδοπούλου. Η στενή συνεργάτιδα και μοναδική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών του Τάκη Μουσαφίρη ερμήνευσε ανεπανάληπτα με τη γνήσια λαϊκή φωνή της τραγούδια που ο μουσικοσυνθέτης αγαπούσε ιδιαίτερα: «Μάνα μου», «Εγώ θα ’μαι για σένα», «Θυμάμαι», «Θα τα βροντήξω».

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού»

ds.jpg

Η Λίνα Νικολακοπούλου λέει πως «η δικαίωση ενός συνθέτη, ενός στιχουργού, ενός ανθρώπου του τραγουδιού είναι με το που ξεκινάει ένα τραγούδι του να δεις όλα τα στόματα να το σιγοτραγουδούν. Αυτό είναι και η δικαίωση και η αθανασία του. Χρωστάμε στον Τάκη Μουσαφίρη πολλά τέτοια τραγούδια» καταλήγει.

Δείτε στο βίντεο παραπάνω τη συγκλονιστική της ερμηνεία:

Σάββατο με φίλους-Twitter: Υπόκλιση στην αξεπέραστη Πίτσα Παπαδοπούλου – «Φωνάρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved