Media

Καπετάνιος: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει και δημιούργησε ερωτηματικά

Gossip-tv Team

Happy Day: Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, έκανε ο Γιάννης Καπετάνιος, στα παρασκήνια του J2US όπου και συμμετέχει φέτος.

Ωστόσο, μία αντίδρασή του προκαλεί ερωτηματικά καθώς δεν θέλησε να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε η ρεπόρτερ για την συμφιλίωση του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο, την οποία είδαμε και τηλεοπτικά, την Παρασκευή στην εκπομπή Fay’s Time.

«Δεν θέλω, δεν θα απαντήσω, δεν θα απαντήσω! Όχι, όχι, δεν θέλω, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: Κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις δικαστικές διαμάχες

kapetanios.jpg

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων είπε ο Μάρκος Σεφερλής: «Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο, συμβαίνουν διάφορα πράγματα αλλά τα φέρνει έτσι η ζωή να ξανασυναντιέσαι. Βλέπω έναν άνθρωπο με πολλή όρεξη. Όλοι τον αγκαλιάσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ήταν μια κακή στιγμή, κατάλαβε το λάθος του. Βλέπω έναν άλλο Γιώργο. Δεν κρατάω κακίες. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Γιώργο. Ο Γιώργος βγήκε σε μία στιγμή αδυναμίας. Όταν κάποιος καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει δεν υπάρχει λόγος εγώ να συνεχίσω.

Ούτε τον κυνήγησα μετά τις αποφάσεις του δικαστηρίου, που κέρδισα. Εγώ ήθελα να δικαιωθώ, από τη στιγμή που έγινε και από τον ίδιο και ζήτησε συγνώμη, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συγχωρήσω και να του προτείνω δουλειά. Η ζωή του τα έφερε έτσι και λίγο το ξερό του το κεφάλι σε κάποιες στιγμές... Καταλαβαίνει τα λάθη του γενικότερα. Το λέω και συγκινούμαι, γιατί αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Γιατί ξέρω πως είναι να έχεις βρεθεί στον πάτο. Πήρε και το μάθημά του από όλη τη ζωή, όχι από το θέμα το δικό μας μόνο».

Δείτε το απόσπασμα με τον Γιάννη Καπετάνιο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:


Γιάννης Καπετάνιος: Ζει έναν μεγάλο έρωτα με θαυμάστριά του

Καπετάνιος στο Mega Καλημέρα: Η φιλία με τον Φιλιππίδη και η αμοιβή για τις επαναλήψεις των σίριαλ

Μαρία Καρλάκη: Η επική γκάφα της! Άλλο τη ρώτησαν κι άλλο κατάλαβε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved