Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: Κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις δικαστικές διαμάχες
Media

Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: Κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις δικαστικές διαμάχες

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση του Μάρκου Σεφερλή και του Γιώργου Λαμπάτου, μετά τις δικαστικές διαμάχες, έγινε στην εκπομπή Fay's Time.

Οι δύο ηθοποιοί, μετά τα όσα έχουν γίνει, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και δήλωσαν χαρούμενοι για τη νέα τους συνεργασία που θα γίνει στο Δελφινάριο.

«Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο, συμβαίνουν διάφορα πράγματα αλλά τα φέρνει έτσι η ζωή να ξανασυναντιέσαι. Βλέπω έναν άνθρωπο με πολλή όρεξη. Όλοι τον αγκαλιάσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ήταν μια κακή στιγμή, κατάλαβε το λάθος του. Βλέπω έναν άλλο Γιώργο. Δεν κρατάω κακίες. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Γιώργο. Ο Γιώργος βγήκε σε μία στιγμή αδυναμίας. Όταν κάποιος καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει δεν υπάρχει λόγος εγώ να συνεχίσω.

Γιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη, μετάνιωσα, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι»

seferlis.jpg

Ούτε τον κυνήγησα μετά τις αποφάσεις του δικαστηρίου, που κέρδισα. Εγώ ήθελα να δικαιωθώ, από τη στιγμή που έγινε και από τον ίδιο και ζήτησε συγνώμη, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συγχωρήσω και να του προτείνω δουλειά. Η ζωή του τα έφερε έτσι και λίγο το ξερό του το κεφάλι σε κάποιες στιγμές... Καταλαβαίνει τα λάθη του γενικότερα. Το λέω και συγκινούμαι, γιατί αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Γιατί ξέρω πως είναι να έχεις βρεθεί στον πάτο. Πήρε και το μάθημά του από όλη τη ζωή, όχι από το θέμα το δικό μας μόνο», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και ο Γιώργος Λαμπάτος είπε με τη σειρά του: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο, αλλά ξέρεις πως θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο όλο αυτό, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο. Όταν με πήρε τηλέφωνο δε μπορούσε να περάσει από το μυαλό μου. Με αυτό που έκανε ο Μάρκος, ξεκινάει μια νέα ζωή για εμένα. Είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή. Φυσικά και μετανιώνω, ζήτησα συγγνώμη από τον Μάρκο με όλη μου την καρδιά. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ συγκινητική, έγινε μια παύση και μετά σηκώθηκε και με αγκάλιασε και ο ίδιος. Με έκανε να νιώσω οικεία».

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μόρτζος: Ο Λαμπάτος επί μονίμου βάσεως ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος - H on air απάντηση

Γιώργος Λαμπάτος: Η κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου στον ηθοποιό

Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή ύστερα από την κίνηση γενναιοδωρίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved