Από τη Eurovision junior στο «Κακά τα ψέματα»
Eurovision

Από τη Eurovision junior στο «Κακά τα ψέματα»

Ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος Χούντας ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη "Eurovision Junior 2005" που κατέκτησε την 6η θέση για τη χώρα μας, ξεκινά κάτι νέο και όπως μας ενημερώνει το INFE Greece ... "κακά τα ψέματα" είναι άξιο λόγου και αναφοράς.

Την πρώτη της επίσημη, στις 12 Ιανουαρίου, κάνει η παράσταση «Κακά τα ψέματα» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου, που δοκιμάζει για ακόμα μια φορά να μας εκπλήξει με τη πένα αλλά και με τη σκηνοθετική του ικανότητα.
O νεαρός καλλιτέχνης υιός του δημοσιογράφου Κώστα Χούντα και της πάλαι ποτέ παρουσιάστριας της ΕΡΤ Ρίτας Ασημακοπούλου ,συνέχισε τη καρίερα του συμμετέχοντας σε αξιόλογες θεατρικές δουλειές και όχι μόνον ενώ εφέτος επιχειρεί κάτι καινούργιο για αυτόν.
Το έργο το οποίο έγραψε και σκηνοθέτησε, ανεβαίνει στο θέατρο Eliart με τον γνωστό σε όλους μας «Μάκη» απο τη τηλεοπτική σειρά ιδιωτικού καναλιού "Ευτυχισμένοι μαζί"τον Τάσο Γιαννόπουλο ενώ στην παράσταση εκτός από τον Αλέξανδρο συμμετέχουν και οι: Μαρία Γκάγκωση, Μαρία Νάκου και Διονύση Στραβοράβδης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρόκειται για μια κωμωδία με κεντρικό ήρωα το Στράτο και πολλά ακόμη πρόσωπα, που εναλλάσσονται και γίνονται θύματα της ειλικρίνειας του, ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να πει ψέμματα. Λέει πάντα την αλήθεια.
Φαινομενικά αυτό είναι προτέρημα, όμως η ζωή,του απέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτοιμοι να την ακούσουν. Βιώνει ξανά χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής του και έρχεται αντιμέτωπος με πρόσωπα και προσωπικότητες που τον στοιχειώνουν και τον οδηγούν σε εφιάλτες.
Δείτε τον Αλέξανδρο Χούντα -μαζί με την Κάλη Γεωργέλλη- να εκπροσωπούν την Ελλάδα στη Eurovision Junior τη χρονιά εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved