Eurovision 2017: Κινδυνεύει να μείνει εκτός διαγωνισμού η Ρωσία;
Eurovision

Eurovision 2017: Κινδυνεύει να μείνει εκτός διαγωνισμού η Ρωσία;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρωσία να μένει εκτός Eurovision λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας αφού ο φετινός διαγωνισμός διεξάγεται στο Κίεβο.

Ωστόσο η Ρωσική τηλεόραση με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαίωσε την συμμετοχή της. Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 1 μετέδωσε πως η 28χρονη Γιούλια Σαμοΐλοβα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα, ερμηνεύοντας το «Flame is Burning», καθισμένη σε αναπηρική καρέκλα.

Το Κρεμλίνο διέψευσε όμως ότι στόχος του ήταν να προκαλέσει την Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι η τραγουδίστρια επελέγη ανεξάρτητα από το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Channel 1.

«Είναι σαφές ότι θα επιθυμούσε κανείς να αποφευχθεί η πολιτικοποίηση της Eurovision και πιστεύουμε ότι είναι απολύτως απαράδεκτο», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η εκπρόσωπος της ουκρανικής υπηρεσίας ανέφερε σχετικά σε ανάρτησή της στο Facebook: « Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας εξετάζει το ζήτημα και θα λάβει μια απόφαση σχετικά με την είσοδό της στο ουκρανικό έδαφος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved