Eurovision 2022: Ισλανδία: Οικογενειακή υπόθεση – Εντυπωσιακές οι τρεις αδερφές σε μια ρετρό εκδοχή
Eurovision

Eurovision 2022: Ισλανδία: Οικογενειακή υπόθεση – Εντυπωσιακές οι τρεις αδερφές σε μια ρετρό εκδοχή

Eurovision 2022: Α Ημιτελικός: Η Ισλανδία στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπείται από τις Systur και το τραγούδι «Með Hækkandi Sól» σε μουσική και στίχους της Lovísa Elísabet Sigrúnardóttir. 

Η παρουσίαση ξεκινά με τις Systur να βρίσκονται στο κέντρο της σκηνής με τις κιθάρες τους και ο αδερφός τους στα ντραμς. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρυσό το κίτρινο το πορτοκαλί και το κόκκινο ενώ γίνεται και χρήση φωτισμού.

Το συγκρότημα Sísí Ey αποτελείται από τρεις αδελφές, Sigga, Elísabet και Elín, οι οποίες φημίζονται για τις υπέροχες φωνές τους. Τα κορίτσια δεν είναι άγνωστα, καθώς οι γονείς τους Ellen Kristjánsdóttir και Eyþór Gunnarsson είναι και οι δύο δημοφιλείς στην Ισλανδία.

Το τραγούδι τους γράφτηκε από την Lovísa Elísabet Sigrúnardóttir και έχει τον χαρακτηριστικό ήχο των Sísí Ey με όμορφα φωνητικά και μαγευτικό ήχο. Ονομάζεται “Með Hækkandi Sól” (Ανατέλλων ήλιος) και είναι το μόνο τραγούδι του Söngvakeppnin 2022 που δεν έχει και αγγλική εκδοχή.

Από την αρχή οι τρεις αδελφές είχαν αποφασίσει ότι στα ισλανδικά θα το τραγουδήσουν στον τελικό και με ισλανδικά θα πάνε στη Eurovision αν νικήσουν.

Τα ρετρό χρώματα, τόσο στον ήχο όσο και στην εικόνα, κάνουν το τραγούδι να ξεχωρίζει.

Δείτε την εμφάνιση της Ισλανδίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved