Eurovision 2022 Τελικός: Το πρόβλημα στον ήχο, τα επικά tweets και η απάντηση στα σχόλια!
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Το πρόβλημα στον ήχο, τα επικά tweets και η απάντηση στα σχόλια!

Eurovision 2022: Οι Ιταλοί έκαναν μία φαντασμαγορική έναρξη μεγάλου τελικού ,όμως υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και τα πρώτα λεπτά του διαγωνισμού, τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης, όσο και η Μαρία Κοζάκου δεν ακούγονταν καθαρά.

Οι Ιταλοί με μεγάλη ιστορία στα φαντασμαγορικά σόου, δεν θα μπορούσαν παρά να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μία υπέροχη έναρξη για τη μεγάλη βραδιά. Ένα αντιπολεμικό μήνυμα που ήθελαν να ακουστεί από άκρη σε άκρη σε όλον τον πλανήτη με αφορμή τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης καθώς πάνω από 1000 μουσικοί τραγούδησαν μαζί με το κοινό τον ύμνο των Beatles "Give peace a chance" που είχαν τραγουδήσει για πρώτη φορά το 1969.

Το Pala Olympico στο Τορίνο... σείστηκε με το που έδωσαν οι τρεις παρουσιαστές της βραδιάς το πράσινο φως για την έναρξη της βραδιάς κατά την οποία θα παρακολουθήσουμε 25 τραγούδια, 10 που πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό, 10 από τον δεύτερο και τις Big 5 (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία).

Την ώρα λοιπόν που ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου σχολίαζαν και ακούγονταν λες και ήταν μέσα σε ένα βαρέλι, όπως εύστοχα είπε και ο Γιώργος, άρχισαν να τους έρχονται πολλά μηνύματα ότι ο ήχος δεν είναι καθαρός με την Μαρία να απαντά στον αέρα!

«Στην αρχή δεν μας ακούγατε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να μας ακούτε κρυστάλλινα και όπως πρέπει. Το λέω αυτό επειδή έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα» σχολίασε η Μαρία Κοζάκου.

Δείτε την έναρξη από την ΕΡΤ και τα επικά tweets για το πρόβλημα στον ήχο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved