Eurovision 2023: Στις κινηματογραφικές αίθουσες ο διαγωνισμός για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού
Eurovision

Eurovision 2023: Στις κινηματογραφικές αίθουσες ο διαγωνισμός για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού

Ο μήνας ξεκινάει και μαζί αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανεβάζει ψηλά τον πήχη καθώς βασικός στόχος είναι η διοργάνωση αυτή να μείνει στην ιστορία.

Ο 57ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα είναι ο πρώτος που θα μεταδοθεί ζωντανά στους κινηματογράφους της χώρας. Πάνω από 500 κινηματογράφοι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώθηκαν στο BBC Radio 2 ότι θα συμμετάσχουν στη μετάδοση του διαγωνισμού. Η Vue και άλλες αλυσίδες, ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν τον μεγάλο τελικό του Διαγωνισμού.

Η Vue διαθέτει 91 κινηματογράφους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο στους οποίους οι φίλοι του διαγωνισμού θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό. Τα εισιτήρια για τη μετάδοση στην αλυσίδα Vue θα αρχίσουν να πωλούνται από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Ο Robert Lea, Head of Screen Content της Vue Entertainment, δήλωσε: Η Eurovision είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς και θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το Λίβερπουλ φιλοξενεί τον διαγωνισμό, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την μεταφέρουμε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Κάθε τραγούδι και κάθε ψήφος θα μεταδίδεται ζωντανά σε εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου για να μπορούν οι fan να την απολαύσουν μαζί με τους φίλους τους στην άνεση των premium καθισμάτων μας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved