Eurovision 2023 - Σουηδία: Η Loreen η μεγάλη νικήτρια του 67ου διαγωνισμού!
Corinne Cumming 2023
Eurovision

Eurovision 2023 - Σουηδία: Η Loreen η μεγάλη νικήτρια του 67ου διαγωνισμού!

Eurovision 2023 Τελικός: H Loreen από τη Σουηδία, είναι η μεγάλη νικήτρια, αν και είχε πολύ άξιο αντίπαλο, τον Käärijä από τη Φινλανδία!

Η Σουηδή εκπρόσωπος δεν ήταν άγνωστη στη Eurovision και το κοινό της. Αντιθέτως ήταν από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στον κόσμο των eurofans καθώς το 2012 με το τραγούδι της Euphoria είχε καταφέρει να οδηγήσει τον διαγωνισμό στην πατρίδα της.

Από την άλλη, ο Φινλανδός και πολύ εκκεντρικός Käärijä με το τραγούδι του «Cha Cha Cha» είχε επίσης κατακτήσει μεγάλο μέρος των πιστών φαν του συγκεκριμένου μουσικού θεσμού και θεωρούταν από την αρχή ο πιο δυνατός αντίπαλος της Loreen.

loreen-2.jpg

Η Σουηδία φρόντισε φέτος να ακολουθήσει μία καλή και επιτυχημένη συνταγή με τη Loreen να μην ξεφεύγει ούτε βήμα από τη μουσική που πρεσβεύει. Μόνη πάνω στη σκηνή με μία πολύ εντυπωσιακή κατασκευή, ένα light box να είναι το κύριο στοιχείο on stage μαζί με την ερμηνεία της, η Loreen κέρδισε τις εντυπώσεις.

Πιο πληθωρικός και καθόλου στατικός ο Käärijä από τη Φινλανδία ο οποίος «όργωσε» τη σκηνή και ντυμένος πολύ εκκεντρικά, μαζί με τέσσερις υπερδραστήριους χορευτές -δύο γυναίκες και δύο άντρες- πρόσφερε θέαμα και πολύ beat στη σκηνή με το τραγούδι του.

loreenssss.jpg

Οι Ευρωπαίοι λοιπόν διχάστηκαν ανάμεσα σε ένα πιο ατμοσφαιρικό και ένα πολύ δυναμικό και με πολύ έντονο ρυθμό τραγούδι, με τα στοιχήματα μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην δίνουν ξεκάθαρα τον νικητή στις αποδόσεις τους.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της χώρας που φέτος είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision, της Σουηδίας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved