Eurovision 2023: Vernicos: «Μπορεί να μη κατάφερα να περάσω στον τελικό αλλά έχω το κεφάλι ψηλά»
Corinne Cumming 2023
Eurovision

Eurovision 2023: Vernicos: «Μπορεί να μη κατάφερα να περάσω στον τελικό αλλά έχω το κεφάλι ψηλά»

Eurovision 2023: Μετά τις πρώτες του δηλώσεις για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision ο Victor Vernicos έκανε ένα Tik Tok μέσα από το οποίο αναφέρθηκε ξανά σε αυτό.

Ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό με το «What they say» κι έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη σκηνή έστειλε ένα νέο μήνυμα.

Greece: Victor Vernicos -
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το τραγούδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos στην ανάρτησή του, ερμηνεύοντας ένα από τα τραγούδια του, με τίτλο "968 Paradox".

Δες το Tik Tok

«Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου. Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision.

Greece: Victor Vernicos -
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaCorinne Cumming 2023

Mου αρέσει να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα», είπε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved