Eurovision - Ελπίδα: Όταν άκουσα το τραγούδι της φετινής συμμέτοχης είπα: «Ωχ, τι είναι τούτο»
Eurovision

Eurovision - Ελπίδα: Όταν άκουσα το τραγούδι της φετινής συμμέτοχης είπα: «Ωχ, τι είναι τούτο»

To τραγούδι της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας σχολίασε η Ελπίδα μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της ενώ γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τις σπουδαίες συνεργασίες της.

Πώς σου φαίνεται η φετινή συμμετοχή μας;

Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι στην Eurovision θα πάει η Μαρίνα Σάττι, αλλά όταν άκουσα το τραγούδι, η πρώτη μου αντίδραση ήταν «Ωχ! Τι είναι τούτο». Στο δεύτερο άκουσμα άρχισε να μου αρέσει ο ρυθμός. Όσο το ακούω λέω: «Κοίτα που μπορεί να κάνει κάτι αυτό». Νομίζω ότι θα κάνει εντύπωση αν στηθεί όπως φαντάζομαι. Θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μακάρι να είναι του ύψους. Θα χαρώ πολύ

1675703381323-46519524-elpida-2.jpg

Ανήκεις στους μύθους της ελληνικής μουσικής σκηνής κι έχεις συνεργαστεί με Αλεξίου, Πάριο, Νταλάρα. Τι θυμάσαι από αυτούς;

Έχω δουλέψει με όλους, όλα αυτά τα χρόνια. Θυμάμαι τον Νταλάρα με τον Πάριο να κάνουν φωνητικές κόντρες στον διάδρομο των «Δειλινών», όπου βρίσκονταν τα καμαρίνια. Ωραίες στιγμές! Ήμασταν όλοι μαζί ονόματα όπως: ο Γιάννης Πάριος, η Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου. Η Άννα Βίσση, η Τάνια Τσανακλίδου. Είναι δύο σχήματα αυτά που σου περιγράφω. Στην αρχή ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Νταλάρας με μια υπέροχη ορχήστρα με βιολιά. Το άλλο σχήμα αποτελούσαν η Άννα Βίσση, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χάρρυ Κλυνν κι εγώ στα πολύ πάνω μου τότε!

Δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Εγώ δεν είχα ποτέ ανταγωνισμό. Το ορκίζομαι! Κάναμε και ντουέτα και λέγαμε καταπληκτικά τραγούδια. Στις μεγάλες πίστες τραγουδούσαμε Θεοδωράκη. Καμία σχέση με σήμερα.

Πηγή Hello

Η Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Το να βρεθείς μόνη μετά από 45 χρόνια, δεν είναι εύκολο»

Ελπίδα: «Η Eurovision ήταν ένα σπουδαίο φεστιβάλ τραγουδιού… Τώρα είναι ένα γλέντι»

Ελπίδα: Μιλάει πρώτη φορά για την άφιξη του εγγονού της: «Δεν θέλω να κακομάθω το μωρό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved