Eurovision 2024: Το «Ζάρι» βάζει «φωτιά» στα στοιχήματα-Η Σάττι σκαρφάλωσε στην 3η θέση για τη νίκη
Eurovision

Eurovision 2024: Το «Ζάρι» βάζει «φωτιά» στα στοιχήματα-Η Σάττι σκαρφάλωσε στην 3η θέση για τη νίκη

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας και τα νέα είναι εξαιρετικά για την Ελλάδα που θα εκπροσωπηθεί από τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 37 τραγούδια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 έχουν κυκλοφορήσει και ήδη τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά.

Τα τελευταία επτά χρόνια οι δημοσκοπήσεις της Eurovision που προβλέπουν τον μεγάλο νικητή έπεσαν μέσα στο 100% ενώ και το 2023 είχε γίνει η προβλέψει 2 μήνες πριν από τον διαγωνισμό πως η Σουηδία θα κέρδιζε.

Eurovision 2024: Το Zari σε διαφορετική εκδοχή και το σχόλιο της Σάττι στη Ζωή Παπαδοπούλου

Η Μαρίνα Σάττι μέχρι χτες βρισκόταν στη 7η θέση για να κερδίσει τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά σήμερα συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρίες τη δείχνουν στην τρίτη θέση.

MARINA-SATTI-1.jpg

Η Ελλάδα με το αμφιλεγόμενο (στη χώρα μας) «Ζάρι» προσφέρεται σε απόδοση 7.00 να κερδίσει τον διαγωνισμό και βρίσκεται πίσω από την Κροατία που έχει (2.80) και την Ιταλία που αυτή την ώρα έχει απόδοση (6.80).

Δείτε την εικόνα:

sd32.jpg

Για την ιστορία, η Κροατία όχι μόνο δεν έχει κερδίσει ποτέ την Eurovision, αλλά δεν έχει μπει ούτε δεκάδα στις 19 τελευταίες παρουσίες της. Καλύτερή της θέση στις 28 έως τώρα συμμετοχές της στον διαγωνισμό είναι η 4η.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved