Eurovision 2024: Η Κροατία δεν έχει ανταγωνισμό! Ποιο είναι το νόημα πίσω από το τραγούδι - φαβορί;
Instagram / the_baby_lasagna_
Eurovision

Eurovision 2024: Η Κροατία δεν έχει ανταγωνισμό! Ποιο είναι το νόημα πίσω από το τραγούδι - φαβορί;

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει ήδη μία αρκετά ικανοποιητική θέση στην Eurovision 2024. Για να καταφέρουν όμως να φτάσουν στην κορυφή, πρέπει να παλέψουν σκληρά και απ' ό,τι φαίνεται, ο αγώνας απέναντι στην Κροατία θα είναι... σκληρός!

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η Eurovision φαίνεται να έχει αρκετά δυνατά κομμάτια, με αποτέλεσμα το έργο της Μαρίνας Σάττι, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού με το «Ζάρι», να γίνεται αυτόματα πιο δύσκολο.

Eurovision 2024: Το «Ζάρι» βάζει «φωτιά» στα στοιχήματα-Η Σάττι σκαρφάλωσε στην 3η θέση για τη νίκη

kroatia

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά, ενώ οι θέσεις μεταξύ των χωρών συνεχώς εναλλάσσονται. Μία είναι η χώρα όμως, η οποία έχει κάνει την ανατροπή, έχει ξεχωρίσει κι έχει ριζώσει στην κορυφή.

Φυσικά και μιλάμε για την Κροατία. Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του τραγουδιού, το κομμάτι εκτοξεύτηκε κι έχει «κολλήσει» στην πρώτη θέση.

Ποιο είναι το νόημα πίσω από το “Rim Tim Tagi Dim”;

Το “Rim Tim Tagi Dim” μιλά για το ταξίδι ενός νεαρού από την Κροατία για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής σε μια άλλη χώρα.

Ο Κροάτης τραγουδιστής, επιθυμεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού της Eurovision 2024 στις κοινωνικές και πνευματικές προκλήσεις των ανθρώπων και της κοινωνίας, καθώς η Κροατία είναι μία χώρα όπου μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι νέοι την εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακούστε εδώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved