Eurovision 2024: Αυτές οι πέντε συμμετοχές «απειλούν» τη Μαρίνα Σάττι & το «Ζάρι»
Instagram / athanasios_alevras
Eurovision

Eurovision 2024: Αυτές οι πέντε συμμετοχές «απειλούν» τη Μαρίνα Σάττι & το «Ζάρι»

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει ήδη μία αρκετά ικανοποιητική θέση στην Eurovision 2024. Για να καταφέρουν όμως να φτάσουν στην κορυφή, πρέπει να παλέψουν σκληρά και πιστέψτε μας... ο αγώνας θα είναι δύσκολος!

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η Eurovision φαίνεται να έχει αρκετά δυνατά κομμάτια, με αποτέλεσμα το έργο της Μαρίνας Σάττι, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού με το «Ζάρι», να γίνεται αυτόματα πιο δύσκολο.

Eurovision 2024: Αυτό είναι το σκηνικό εύρημα που θα εκτοξεύσει το «Ζάρι» στην κορυφή της Ευρώπης

marina-satti-fousta-(2).png

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά, ενώ οι θέσεις μεταξύ των χωρών συνεχώς εναλλάσσονται.

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να σκαρφαλώσει 3 θέσεις μέσα σε μία ημέρα, αγγίζοντας την 7άδα και δείχνοντας πόσο έχει αγαπήσει η Ευρώπη το τραγούδι μας, σε αντίθεση με την εγχώρια κοινή γνώμη που μάλλον έχει διχαστεί.

Eurovision 2024: Ποια είναι τα φαβορί;

Όπως αναφέραμε και πριν, για να καταφέρει η Μαρίνα Σάττι να εξασφαλίσει μία καλύτερη θέση στο «Ζάρι» και στην Ελλάδα πρέπει να παλέψει σκληρά με τις χώρες που θεωρούνται ήδη φαβορί για την Eurovision 2024.

5. ΙΤΑΛΙΑ: ANGELINA MANGO – “LA NOIA”

“Πεθαίνω γιατί ο θάνατος κάνει τις μέρες πιο ανθρώπινες. Ζω γιατί ο πόνος κάνει τις χαρές μεγαλύτερες“, λένε οι στίχοι του “La Noia” που στα ελληνικά σημαίνει “Βαρεμάρα“.

“Το τραγούδι αναδεικνύει τον τρόπο που βλέπω τη ζωή, χαμογελώντας και χορεύοντας πάνω από τα πράγματα που με πληγώνουν. Είναι ένας τρόπος για να εξασκηθώ τον πόνο. Καταφέρνω να βλέπω τα πράγματα με ειρωνεία και αυτό θέλω να μεταδώσω στους ανθρώπους, ειδικά στους συνομηλίκους μου”, δήλωσε η Angela Mango σε συνέντευξή της στον ιταλικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Rai.

4. ΟΛΛΑΝΔΙΑ: JOOST KLEIN – “EUROPAPA”

Tο “Europapa” είναι γραμμένο στα ολλανδικά, και το υπογράφει ο ίδιος o Klein, ο οποίος είναι και ο βασικός τραγουδιστής, μαζί με τον Ολλανδό ράπερ, Donnie.

Θα διεκδικήσει φέτος η Ολλανδία τη μεγάλη νίκη της Eurovision 2024;

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ολλανδία θα διαγωνιστεί στον Β’ ημιτελικό της Eurovision μαζί με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι.

3. ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ALYONA ALYONA & JERRY HEIL – “TERESA & MARIA”

Πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον του κοινού κι εκτοξεύτηκε απευθείας στο top 3.

Το τραγούδι της Ουκρανίας μιλά για την ελπίδα και χρησιμοποιεί σύμβολα της ειρήνης και του καλού. Μάλιστα, οι τραγουδίστριες είχαν δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή τους:

“Εκ μέρους των γυναικών, μιλάμε για τη σημασία της ενότητας για σημαντικές δράσεις και νίκες. Και παρόλο που εμείς, ως Ουκρανοί, γράψαμε αυτό το τραγούδι για την Ουκρανία, όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στους στίχους. Μιλάμε για την ενοποίηση, γιατί αυτό είναι που δημιουργεί συνέργειες και φέρνει περισσότερα αποτελέσματα”.

2. ΕΛΒΕΤΙΑ: NEMO – “THE CODE”

Οι fans της Eurovision το λάτρεψαν απευθείας και το οδήγησαν στην κορυφή του διαγωνισμού, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καθώς όλοι ξέρουμε πως η Eurovision αποδεικνύεται συνήθως απρόβλεπτη.

1. ΚΡΟΑΤΙΑ: BABY LASAGNA – “RIM TIM TAGI DIM”

Στην πρώτη θέση είναι η Κροατία. Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του τραγουδιού, το κομμάτι εκτοξεύτηκε κι έχει κολλήσει στην πρώτη θέση.

Το “Rim Tim Tagi Dim” μιλά για το ταξίδι ενός νεαρού από την Κροατία σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής σε μια άλλη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved