Ήβη Αδάμου: Η σέξι εμφάνιση σε gala «αποκάλυψε» τη σούπερ fit σιλουέτα της
Showbiz

Ήβη Αδάμου: Η σέξι εμφάνιση σε gala «αποκάλυψε» τη σούπερ fit σιλουέτα της

Η σέξι εμφάνιση της Ήβης Αδάμου σε gala.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος θεσμός της μόδας, το Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond για τα 26α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV.

Το φαντασμαγορικό gala παρουσίασε ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης μαζί με την international “Fashion Tv” hostess Ania J, ενώ όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας από σημαντικούς Έλληνες και ξένους fashion designers. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ξεχωρίσαμε την Ήβη Αδάμου, η οποία «τράβηξε» πάνω της όλα τα βλέμματα με την σέξι εμφάνισή της.

1697624831525-40494206-0H6A6811.jpg

Η τραγουδίστρια επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα και τα χάσαμε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

«Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω πολύ τον εαυτό μου, με προσέχω. Κάνω τη διατροφή μου και την γυμναστική μου. Όσο περνούν τα χρόνια φροντίζω να με ενημερώνω για όλα, κυρίως για θέματα υγείας. Γιατί η ενημέρωση μας οδηγεί σε μονοπάτια, πιο σωστά για εμάς. Εγώ γυμνάζομαι τουλάχιστον τέσσερεις φορές την εβδομάδα και κάνω μία φυσιολογική διατροφή. Δεν στερούμαι κάτι, ούτε τρώω μία φορά τον χρόνο γλυκό – τα τρώω όλα, αλλά με μέτρο. Δεν μου αρέσει να υπερβάλλω, γιατί η στέρηση έχει αντίστροφο αποτέλεσμα. Ο στόχος μου είναι η προσοχή και η ισορροπία», έχει πει για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved