Brad Pitt: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γάμο του με την Jolie
Hollywood

Brad Pitt: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γάμο του με την Jolie

Νιόπαντροι είναι ακόμα ο Brad Pitt και η Angelina Jolie και ο ηθοποιός για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα από τον γάμο του, μιλά γι΄αυτόν σε γνωστό περιοδικό.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος, απάντησε: «Πάντα πίστευα πως η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη. Η ζωή είναι μια σειρά δύσκολων γεγονότων που σε προετοιμάζουν για τις ευτυχισμένες στιγμές, και μια σειρά από ήττες αλλά και νίκες».
Για τον γάμο του, είπε πως: «δεν είναι απλά ένας τίτλος. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό».
Πάνω απ΄όλα είναι τα παιδιά του: «Αυτή τη στιγμή θέλω λίγο να ηρεμήσω. Και να κάνω άλλα πράγματα. Ειλικρινά, νιώθω ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου πριν μεγαλώσουν και φύγουν».
Παραδέχτηκε πως είναι πολύ μοναχικός τύπος: «Είμαι έτσι εκ φύσεως. Είμαι από τη φύση μου ήρεμος και πολύ πιο συγκρατημένος».
Όσο για την καριέρα του, είπε: «πλέον έχω γίνει πολύ σνομπ με τους σκηνοθέτες. Πρέπει σχεδόν όλη την ώρα να λέω "όχι". Το "όχι" είναι η πιο δυνατή λέξη στη δική μας βιομηχανία. Πρέπει να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου. Για να αφήσεις το σπίτι σου, πρέπει να το αξίζει πολύ η δουλειά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved