Tom Hanks: «Ο καθένας μας μπορεί να βρει τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος»
Hollywood

Tom Hanks: «Ο καθένας μας μπορεί να βρει τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος»

Ποια είναι η άποψη του Tom Hanks για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που εμμέσως θίγει η ταινία «Inferno» στην οποία πρωταγωνιστεί;

«Είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί από τις προσωπικές αποφάσεις του καθενός μας. Μπορείς να περάσεις όλους τους νόμους του κόσμου, μπορείς να υπερασπιστείς όλες τις ιδέες του κόσμου, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι μας πρέπει να δώσουμε την προσωπική μας μάχη. Εμαθα για την ανακύκλωση όταν ήμουν 13 χρονών. Από τότε ανακυκλώνω. Οδηγώ ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2003. Εν μέρει επειδή με γοητεύει η τεχνολογία - είμαι ένας geek που θέλει να οδηγεί ηλεκτρικό αμάξι. Ωστόσο μέχρι πρότινος οδηγούσα ένα Toyota, ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σταμάτησε κάποια στιγμή να δουλεύει, όμως είχα ήδη διανύσει 102.000 μίλια. Αυτό σημαίνει ότι είχα κάνει 102.000 μίλια χωρίς να κάψω ούτε μια στάλα βενζίνης. Ο καθένας μας μπορεί να βρει τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος και έτσι κάποια στιγμή το περιβάλλον θα γίνει ένα πολύ ευχάριστο μέρος», λέει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved