Οι stars που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα
Hollywood

Οι stars που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, στο Hollywood υπάρχουν διασημότητες που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές είτε τυχαία είτε λιγότερο τυχαία. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί.

Η πρώην σύζυγος του Τζωρτζ Μπους προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα και ο οδηγός του έχασε τη ζωή του ακαριαία. Το περιστατικό συνέβη όταν εκείνη ήταν μαθήτρια και πήγαινε στο σχολείο. Η Λόρα Μπους πέρασε το στοπ και χτύπησε το αυτοκίνητο που μέσα ήταν το συμμαθητής της.

Ο Μάικλ Μάσι δεν έχει κρύψει πως μέχρι σήμερα βλέπει εφιάλτες. Ο ηθοποιός προκάλεσε ατύχημα κατά την διάρκεια γυρισμάτων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ηθοποιός Μπράντον Λι. Μπορεί να μην του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αλλά ο ίδιος νιώθει τύψεις.

Ο Snoop Dogg μαζί με τον σωματοφύλακά του κατηγορήθηκε για δολοφονία. Οι δυο τους κατηγορήθηκαν ότι σκότωσαν μέλος αντίπαλης συμμορίας και έπειτα από πολυετή δίκη και αρκετές εφέσεις ο ράπερ αθωώθηκε.

Ο Τζόνι Λιούις έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από μια στέγη. Νωρίτερα, ο ηθοποιός είχε μπει στο σπίτι της 81χρονης Κάθριν Ντέιβις και σκότωσε την ίδια και την γάτα της. Η νεκροψία έδειξε πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ο 26χρονος Λέιν Γκάρισον, από το «Prison Break» μπήκε στην φυλακή για 40 μήνες. Ο νεαρός ηθοποιός οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαϊνης και σκότωσε μα 17χρονη κοπέλα.

Η Έιμι Λοκέιν-Μποβενίζερ το 2013 μπήκε φυλακή για 3 χρόνια. Η Έιμι προκάλεσε τροχαίο όπου σκοτώθηκε μια 60χρονη γυναίκα. Η ηθοποιός στο άκουσμα της ποινής είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved