"Έφυγε" από την ζωή ο Roger Moore
Hollywood

"Έφυγε" από την ζωή ο Roger Moore

Θλίψη στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο... "Έφυγε" από την ζωή ο Roger Moore.

Την ανακοίνωση για τον χαμό του έκανε η οικογένειά του μέσα από το twitter. Όπως είπανε, έφυγε σε ηλικία 89 ετών σε κλινική της Ελβετίας μετά από σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Roger Moore έπαιξε σε επτά ταινίες του James Bond και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής για τον ρόλο αυτό, ενώ είχε πάρει και τον τίτλο του Sir από την Βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στον κινηματογράφο με την ερμηνεία του Άγγλου φημισμένου πράκτορα και όχι μόνο.

«Ευχαριστούμε πατέρα που ήσουν εσύ και που ήσουν τόσο ξεχωριστός για τόσο κόσμο» ανέφερε η δήλωση των παιδιών του, Deborah, Geoffrey και Christian.

"Έφυγε περιτριγυρισμένος από τόσο αγάπη που δεν περιγράφεται με λέξεις. Οι σκέψεις μας τώρα είναι στη σύζυγό του, Kristina, αυτές τις δύσκολες ώρες" έγραψαν στην ανακοίνωσή τους και έκλεισαν το κείμενο γράφοντας:

"Ξέρουμε οτι η δική μας αγάπη στο πρόσωπό του πολλαπλασιάζεται μαζί με την αγάπη του κόσμου που τον γνώρισε μέσα από τις ταινίες, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πάθος του για την δουλειά του στην Unicef που θεωρούσε πάντα πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής του".

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μονακό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved