Χώρισε γιατί την απατούσε με την νταντά!
Hollywood

Χώρισε γιατί την απατούσε με την νταντά!

Ούτε κι ο τρίτος άντρας της «έκατσε»!

Ο κόμπος φαίνεται ότι έφτασε στο χτένι, καθώς είναι η τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια γάμου που η 39χρονη τηλεστάρ, ανακαλύπτει «παραστράτημα» του 30χρονου πρώην στρίπερ.

Η Κέιτι Πράις αποκάλυψε το τέλος του γάμου της με συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Sun» το Σάββατο, στην οποία ανέφερε ότι ανακάλυψε email ερωτικού περιεχομένου του Χάιλερ και της νταντάς Νίκι Μπράουν. Οπως είπε χαρακτηριστικά, τον τελευταίο χρόνο το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ σε όλα τα μέρη του σπιτιού, εκτός από την κρεβατοκάμαρα.

«Το έκαναν ακόμη και στην τουαλέτα των παιδιών» ανέφερε, προσθέτοντας ότι, όταν μίλησε στον Χάιλερ για το θέμα, εκείνος παραδέχτηκε τα πάντα. Την κατηγόρησε, όμως, ότι και εκείνη φλέρταρε με άλλους άντρες, κάτι που η Πράις παραδέχτηκε, υποστηρίζοντας ότι το έκανε «για αυτοάμυνα».

Η Πράις, όπως αναφέρει η espresso, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά, παρ' όλα αυτά, θέλει να χωρίσουν φιλικά «για το καλό των παιδιών τους», του 4χρονου Τζετ και της τριών ετών Μπάνι.

Η 39χρονη αποκάλυψε ότι μένουν ακόμη μαζί, αλλά ο Χάιλερ, ο οποίος έναν χρόνο μετά τον γάμο τους την είχε απατήσει με τις καλύτερες φίλες της Κρίσι Τόμας και Τζέιν Πούτνι, κοιμάται σε άλλο υπνοδωμάτιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved