Νεαρός ροκάς στην αγκαλιά της Heidi Klum
Hollywood

Νεαρός ροκάς στην αγκαλιά της Heidi Klum

Σε βετεράνο μέλος στο club των... κούγκαρ εξελίσσεται η Heidi Klum, καθώς συνεχίζει να δείχνει προτίμηση στους μικρότερούς της άντρες.

Οι πρώτες φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην ηθοποιό και τον 28χρονο κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος Tokio Hotel άρχισαν να κυκλοφορούν στις 14 Μαρτίου.

Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να βγαίνουν μαζί από το εστιατόριο Delilah του δυτικού Χόλιγουντ και αυτό που τους έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ότι αποχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο. Οι υποψίες ότι ήταν ζευγάρι, όπως αναφέρει η espresso, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο κιθαρίστας πήγε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα του «America's Got Talent», στο οποίο η ηθοποιός συμμετέχει ως κριτής εδώ και αρκετές σεζόν.

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, το μοντέλο και ο κιθαρίστας εγκατέλειψαν το τηλεοπτικό πλατό και βγήκαν για να πάρουν αέρα σε εξωτερικό χώρο. Μόνο που δεν περιορίστηκαν σε αυτό, αλλά κάποια στιγμή η Klum αγκάλιασε τον 28χρονο δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα μπροστά στους εργαζομένους του talent show, που χαλάρωναν μετά το γύρισμα, αλλά και σε φωτογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved