Δημήτρης Γιαννέτος: «Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο συντηρητικά»
Hollywood

Δημήτρης Γιαννέτος: «Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο συντηρητικά»

Ο Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει, μεταξύ άλλων, την εικόνα της Κρίστεν Μπελ στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ και έχει επιμεληθεί πολλάκις την εμφάνιση της Λατίνος σούπερ σταρ Καμίλα Καμπέγιο, με την οποία συνεργάζεται απ' όταν ήταν 15 ετών.

«Μου αρέσει η Αμερική γιατί οι γυναίκες, όσο διάσημες κι αν είναι, τολμούν τις αλλαγές στα μαλλιά τους. Εναλλάσσουμε τα χτενίσματα και πειραματιζόμαστε παίζοντας με περούκες διαφορετικού στυλ. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο συντηρητικά, τα μαλλιά πρέπει να υποτάσσονται στην απόλυτη τελειότητα».

Ιδιαίτερη είναι η σχέση του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που, ενώ ξαφνικά βρέθηκε σε πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, κατάφερε να επιζήσει, να επανακτήσει τον έλεγχο και να χαράξει νέα επιτυχημένη πορεία. Ο Δημήτρης ήταν από τους πιο στενούς της συνεργάτες στην παγκόσμια περιοδεία της και όχι μόνο, καθώς πολύ συχνά ο μάνατζερ της του τηλεφωνεί για να πάει στην έπαυλη της να τη χτενίσει.


Τα σπίτια των γνωστών celebrities είναι όντως οι μυθικές επαύλεις που βλέπουμε στις φωτογραφίες;
«Ναι, αυτή είναι η πραγματική εικόνα. Πρόκειται για μυθικές βίλες σε υπέροχες, μοναδικές τοποθεσίες. Μη με ρωτήσεις όμως περισσότερα... Καταλαβαίνεις, υπάρχει ο περιορισμός», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved