Τζέσικα Σίμπσον: Άλλαξε την εμφάνισή της χάνοντας 100 κιλά
Hollywood

Τζέσικα Σίμπσον: Άλλαξε την εμφάνισή της χάνοντας 100 κιλά

Η Τζέσικα Σίμπσον είχε πάντοτε σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της.

Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της χάνοντας 100 κιλά, με σκοπό πάνω από όλα την βελτίωση της υγείας της. Η ίδια αναφέρει πως η βοήθεια διατροφολόγου ήταν καθοριστική, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Η Τζέσικα Σίμπσον σε τηλεοπτική συνέντευξή της εξήγησε πως η αλλαγή της διατροφής της συνέβαλε στη δραματική απώλεια βάρους της. «Πήγα σε έναν διατροφολόγο και έπρεπε πλέον να ακολουθώ καλές διατροφικές συνήθειες» εξήγησε η 42 ετών σχεδιάστρια. Στην συνέχεια η Σίμπσον προσέθεσε ότι πρόσθεσε ότι αισθάνεται «απόλυτα» υγιής από την στιγμή που έχασε τα παραπανίσια κιλά και επανήλθε στα κανονικά της, αποκτώντας παράλληλα με ένα καλλίγραμμο σώμα και εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια του «I Think I’m in Love With You» δήλωσε τα εξής: «Επανήλθα στον παλιό μου καλό εαυτό, πριν αποκτήσω παιδιά και οι ορμόνες μου βιώσουν τις τρομερές αλλαγές που βίωσαν. Στην πραγματικότητα, αισθάνομαι νεότερη και υγιέστερη».

Υπενθυμίζεται ότι η συγγραφέας του «Open Book» έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύντροφό της ζωής της Eric Johnson. Ο δεκάχρονος Maxwell, η εννιάχρονη Ace και η τρίχρονη Birdie δηλώνουν πολύ περήφανοι για την μητέρα τους, η οποία έχει πλέον εξαφανίσει τις ζυγαριές από το σπίτι της. «Πέταξα την ζυγαριά έξω, δεν έχω ιδέα πόσο ζυγίζω. Πλέον, έχω πολύ περισσότερη ενέργεια και ναι, μπορώ να φορέσω όλα τα ρούχα μου που φορούσα πριν γίνω μητέρα».

Όντως, από την στιγμή που έχασε βάρος η Τζέσικα Σίμπσον δεν χάνει ευκαιρία να προβάλλει το καλλίγραμμο σώμα της, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό, καυτά σορτς και στενά μπλουζάκια. Μερικές από τις ενδυματολογικές της επιλογές οι θαυμαστές της μπορούν να τις παρακολουθήσουν στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved