Κρίστιαν Μπέιλ: «Έκανα καριέρα χάρη στους ρόλους που απέρριπτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο»
Hollywood

Κρίστιαν Μπέιλ: «Έκανα καριέρα χάρη στους ρόλους που απέρριπτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Ο Κρίστιαν Μπέιλ δεν δίστασε να δηλώσει πως έκανε καριέρα ‘’εξαιτίας’’ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Έκανα καριέρα χάρη στους ρόλους που απέρριπτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο» εξομολογήθηκε ο Κρίστιαν Μπελ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως την ευγνωμοσύνη του στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που «άθελά» του έπαιξε ρόλο στην άνοδο της καριέρας του.

Ο ηθοποιός είπε ότι όταν ο Ντι Κάπριο απέρριπτε σημαντικές ταινίες, εκείνος περνούσε από οντισιόν για τους συγκεκριμένους ρόλους. «Κοιτάξτε, μέχρι σήμερα, οποιονδήποτε ρόλο παίρνει κάποιος, είναι μόνο επειδή τον έχει περάσει εκείνος πριν», είπε αστειευόμενος σε συνέντευξή του στο «GQ» ο Μπέιλ. «Δεν έχει σημασία τι σου λέει ο καθένας. Δεν έχει σημασία πόσο φιλικός είσαι με τους σκηνοθέτες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει πολλές φορές, όλοι τους πρόσφεραν κάθε έναν από αυτούς τους ρόλους πρώτα σε εκείνον. Οπότε, σε ευχαριστώ, Λίο, γιατί κυριολεκτικά, επιλέγει ό,τι κάνει», κατέληξε ο Μπέιλ.

«Και μπράβο του γιατί είναι εκπληκτικός». Ο Μπέιλ δήλωσε επίσης, ότι ποτέ δεν το πήρε προσωπικά όταν οι διευθυντές κάστινγκ τον προσπερνούν και ο Ντι Κάπριο φέρεται να είναι πρώτος στην προτίμησή τους. «Ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι που παίρνω οποιονδήποτε ρόλο; θέλω να πω, δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνει ο Λίο, που επιλέγει» κατέληξε ο Μπέιλ.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved