Νέες πρωτοφανείς επιθέσεις βασιλικών «βοηθών» κατά της Μέγκαν Μάρκλ
Hollywood

Νέες πρωτοφανείς επιθέσεις βασιλικών «βοηθών» κατά της Μέγκαν Μάρκλ

Το χάος και την απουσία διοίκησης που επικρατούσε στο Μπάκιγχαμ τα τελευταία χρόνια της βασιλείας Ελισάβετ αποκαλύπτει έμμεσα ένα νέο βιβλίο που αφορά, μεταξύ των άλλων, τα «έργα και τις ημέρες» της δούκισσας του Σάσεξ στη Βρετανία.

Πρόκειται για το «In Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown» του ρεπόρτερ σε βασιλικά θέματα των «Times», Βαλεντίν Λόου, αιχμηρά αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν στα βρετανικά ταμπλόιντς μέσω των οποίων συνεχίζονται οι πρωτοφανείς επιθέσεις κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που εγκατέλειψαν τη μοναρχία προς χάριν της ελευθερίας τους.

Για το βιβλίο του, το οποίο ήδη έχει προκαλέσει σάλο εξαιτίας των πολύ σκληρών αποκαλύψεων κατά της Αμερικανίδας δούκισσας του Σάσεξ, ο Λόου επικαλείται «ανώνυμες πηγές» προκειμένου να μεταφέρει κατηγορίες κατά της Μαρκλ για περιφρόνηση των υποχρεώσεών της, για κακή συμπεριφορά σε υπαλλήλους του Μπάκιγχαμ ακόμα και υπονοώντας ότι η ίδια απείλησε τον Χάρι με... διαζύγιο. Σύμφωνα δε με το βιβλίο, υπήρξε και περιστατικό, κατά το οποίο η δούκισσα του Σάσεξ παραπονέθηκε φωνάζοντας ότι έπρεπε να πληρωθεί για την περιοδεία του ζεύγουςτο 2018 στην Αυστραλία, κατά την οποία συμπεριφέρθηκε στους υπαλλήλους «φρικτά».

«Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Μέγκαν δεν κατάλαβε το νόημα όλων αυτών των διαδικασιών, (όπου έπρεπε) να σφίγγει τα χέρια σε αμέτρητους αγνώστους», γράφει ο Λόου. «Σύμφωνα με πολλά μέλη του προσωπικού, ακούστηκε να λέει σε τουλάχιστον μία περίπτωση πως δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι για αυτό» αναφέρεται επίσης στο βιβλίο.

Η ίδια ανώνυμη πηγή αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μπούλινγκ στο προσωπικό πριν ακόμη γίνει μέλοε τηε βασιλικήε οικογένειαε και συνέχισε να τουε φέρεται σκληρά μέχρι που αυτή και ο Χάρι ανακοίνωσαν ότι φεύγουν από το παλάτι το 2020. Έξι μήνες πριν από τον αρραβώνα τους, το 2017, φέρεται, σύμφωνα με το βιβλίο, να επιτέθηκε σε ένα σύμβουλο του Χάρι λέγοντας: «Νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι θα γίνω ένα από τα αφεντικά σας σύντομα». Όταν ένας ανώτερος βοηθός είπε στο ζευγάρι ότι το προσωπικό ήταν ενοχλημένο με τον τρόπο που τους συμπεριφερόταν, η Μέγκαν απάντησε ότι δεν ήταν «δουλειά της να κουκουλώνει τους ανθρώπους» όπως αναφέρει το βιβλίο ενώ φέρεται να μίλησε επίσης «ιδιαίτερα σκληρά σε μια νεαρή γυναίκα».

Η Μαρκλ έχει αρνηθεί όλες τις καταγγελίες και τις φήμες εναντίον της για μπούλινγκ και παρενοχλήσεις του προσωπικού και ήδη έχει κερδίσει μια δίκη, με γενναία αποζημίωση, ύστερα από αγωγή κατά της φιλοβασιλικής εφημερίδας «Daily Mail» που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον της.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved