Χριστούγεννα 2022: Όλα όσα ετοιμάζουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck για τις γιορτινές μέρες!
Hollywood

Χριστούγεννα 2022: Όλα όσα ετοιμάζουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck για τις γιορτινές μέρες!

Χριστούγεννα 2022: Πρόκειται για τις πρώτες γιορτινές μέρες που η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck θα περάσουν ως παντρεμένοι και οι δυο τους πρόκειται να πραγματοποιήσουν μεγάλες γιορτές, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

To περασμένο καλοκαίρι, το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σε μια φαντασμαγορική τελετή, που όμοιά της είναι πραγματικά σπάνιο να ξανασυναντήσουμε.

Η Jenniffer Lopez και ο Ben Affeck δεν κρύβουν ούτε στιγμή τον έρωτά τους και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν, ο ένας δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άλλου, παρά τις πολύ αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το πολύ φορτωμένο τους πρόγραμμα. Όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εκείνοι ανυπομονούν πώς και πώς, ενώ παράλληλα αυτό που επιθυμούν κατά κύριο λόγο είναι το να βρεθούν αγκαλιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τα παιδιά τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους, που είχε δημοσιεύσει ξένο δίκτυο ενημέρωσης:

https://www.instagram.com/p/ChgbeLguWvZ

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη superstar της pop έχει αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της, Max και Emme, που είναι σήμερα 14 ετών, με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, ενώ ο Ben Affleck είναι μπαμπάς της 16χρονης Violet, της 13χρονης Seraphina και του 10χρονου Samuel, παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Jennifer Garner.

Το ζευγάρι θέλει να έρθουν όλοι μαζί σε μια συνεννόηση ώστε τα παιδιά να βρίσκονται όλα μαζί τις γιορτινές μέρες, ώστε να τα έχουν κοντά τους, να πραγματοποιήσουν ταξίδια και να δημιουργήσουν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα.

"Πρέπει να κανονίσουν με τα παιδιά και τους πρώην τους, όμως θα λάτρευαν να τα είχαν όλα μαζί τους ως μία μεγάλη οικογένιεια και το προσπαθούν από τώρα. Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις αγαπημένες γιορτές της Jennifer, οπότε είναι πολύ ενθουσιασμένη" δήλωσε χαρακτηριστικά πολύ κοντινό άτομο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck!

To πολύ θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τόσο η διάσημη τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός του Hollywood διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους, οι οποίοι και χαίρονται πολύ που τους βλέπουν ευτυχισμένους.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved