Τζένιφερ Λοπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν (ξανά) και πάνε για δεύτερο χωρισμό;
Hollywood

Τζένιφερ Λοπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν (ξανά) και πάνε για δεύτερο χωρισμό;

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μπεν Άφλεκ έφυγε προσωρινά από το σπίτι τους.

Αμφίβολο κρίνεται πλέον το αίσιο τέλος της δεύτερης προσπάθειας που έδωσαν στη σχέση τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της έκανε τα πάντα... αλλά δεν άντεξε. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πηγές της ισπανικής εφημερίδας Marca, τονίζουν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του. Με αφορμή αυτές τις ενέργειες του ηθοποιού, οι δυο τους είχαν κάποιους καβγάδες και το δυσάρεστο αποτέλεσμα, δεν άργησε να έρθει.

Ο ηθοποιός κατέληξε να εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι. Για την ώρα και με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της, αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες», να καπνίζει δηλαδή λιγότερο και να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του κοινού τους σπιτιού. Από την πλευρά του, ο Άφλεκ είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέφει, για να ζήσει τον έρωτά του με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved