Bradley Cooper- Irina Shayk: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!
Hollywood

Bradley Cooper- Irina Shayk: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Παρά το όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον χωρισμό τους,  ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι μαζί και μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί!

Το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι στο πρόγραμμα, όπως εξηγεί, προς το παρόν, το ζευγάρι προσπαθεί ακόμα να βρει τις ισορροπίες του!

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk θέλουν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πωε λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι θέλει να προσθέσει ένα ακόμα μέλοε στην οικογένειά του. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ήδη ένα παιδί μαζί, την δίχρονη σήμερα Αία. Πηγή από το περιβάλλον τους μάλιστα αποκάλυψε: «Είναι και πάλι μαζί. Η Ιρίνα μάλιστα, θα ήθελε ένα αδερφάκι για την κόρη τους».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, την ίδια επιθυμία έχει και ο αγαπημένος της. «Είναι και οι
δύο στην καλύτερη φάση για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Προσπαθούν για ένα παιδί», λέει η ίδια πηγή. Ωστόσο, το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι στο πρόγραμμα, όπως εξηγεί, προς το παρόν, το ζευγάρι προσπαθεί ακόμα να βρει τις ισορροπίες του, μετά την επανασύνδεση. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 έωε το 2019, ενώ κάποιες κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved